Bedandbreakfast.eu

Nieuw: blog voor bed & breakfast-eigenaren

Bed and breakfast Europe

Bedandbreakfast.eu heeft een blog voor bed & breakfast-eigenaren.

Online sociale netwerken: wie zit er tegenwoordig niet op? Bedandbreakfast.eu kan natuurlijk niet achterblijven. Vanaf nu kunt u ons volgen via LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Bovendien heeft Bedandbreakfast.eu sinds kort een blog voor bed & breakfast-eigenaren.

Waarover bloggen we?
Tips voor uw website, polls, ideeën voor uw B&B – noem maar op. U vindt onze blog op Bedandbreakfast.eu/blog/innkeepers. We hopen op een inspirerende en informatieve blog met volop reacties van lezers. Wees niet bezorgd dat u informatie mist: echt belangrijke meldingen sturen wij altijd per e-mail.

Facebook, Twitter en YouTube
Op onze nieuwe Facebook-fanpagina plaatsen we iedere week foto’s, videos, tips en verhalen over B&B’s in Europa. Surf naar de pagina en meld u aan als fan! Of volg ons via Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwe blogposts en meldingen. Daarnaast heeft Bedandbreakfast.eu eenYouTube-kanaal met filmpjes over bed & breakfasts in Europa.

LinkedIn-gebruikersgroep
In de LinkedIn-gebruikersgroep van Bedandbreakfast.eu publiceren we actuele berichten over de B&B-branche. U kunt hier met andere eigenaren van gedachten wisselen over bijvoorbeeld de bedrijfsvoering van uw bed & breakfast, of een prikkelende stelling poneren voor een stevige discussie! Aarzel niet om mee te praten, uw bijdrage is van harte welkom.

Het team van Bedandbreakfast.eu.

About the author

Jos

Leave a Comment