Bedandbreakfast.eu

Bedandbreakfast.eu steunt Mama Alice

Mama Alice gesteund door B&B.eu

Mama Alice biedt straatkinderen in Peru gratis onderwijs

Bedandbreakfast.eu steunt vanaf 2011 de humanitaire hulporganisatie Mama Alice. Deze stichting biedt straatkinderen in Peru gratis dagopvang, zorg en onderwijs. Bedandbreakfast.eu heeft bewondering voor het werk van Mama Alice en doneert per abonnee jaarlijks € 1. Lees hieronder hoe u kunt helpen!

Stichting Mama Alice biedt in de Peruaanse stad Ayacucho gratis dagopvang aan kinderen tussen vier en achttien jaar. In diverse sloppenwijken heeft de stichting lokalen waar kinderen terecht kunnen voor gratis onderwijs, medische zorg en vakopleidingen. Doel is hen een betere toekomst te bezorgen. Momenteel maken ruim duizend kinderen gebruik van de zorg van Mama Alice. Kijk voor meer informatie en doneren op www.mamaalice.com.

Collectebus aanvragen
Wilt u Mama Alice ook steunen? Via de Eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu kunt u voor € 29,- een pakket aanvragen met daarin een collectebus, sleutelhangers en folders van Mama Alice. De collectebus kunt u neerzetten in uw B&B. Het pakket vraagt u als volgt aan:

  • Log in op Bedandbreakfast.eu
  • Ga bovenin de menubalk naar ‘Community’ en klik op ‘Steun Mama Alice’
  • Bevestig onderaan de pagina uw aanvraag en klik op ‘Verzenden’.

Na bevestiging van uw bestelling neemt Mama Alice contact met u op over de betaling en de verzending.

Stem op Mama Alice
Mama Alice maakt kans op een prijs van € 100.000, de Grahame Maher Award! Deze award wordt door telecomprovider Vodafone ieder jaar uitgereikt aan een charitatieve organisatie. Als Mama Alice wint, wil de stichting het geldbedrag besteden aan een telefonisch helpcentrum voor kinderen in Peru. Stem ook op Mama Alice! U kunt stemmen van 7 tot 21 oktober.

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment