Bed & Breakfast Starten Bedandbreakfast.eu

Discussieer mee over bed & breakfast

B&B op LinkedIn

Discussieer mee over bed & breakfast op LinkedIn

Wat te doen bij annuleringen op het laatste moment? Laten jullie wel eens gasten overnachten zonder ontbijt? Wat als de gasten tóch roken op de kamer? Zomaar een paar vragen die B&B-eigenaren elkaar stellen in onze discussiegroep op het online sociale netwerk LinkedIn.

Bij de discussiegroep van Bedandbreakfast.eu op LinkedIn zijn momenteel 283 B&B-eigenaren uit heel Europa aangesloten. Zij bespreken allerlei zaken rond het runnen van een bed & breakfast met elkaar. Er worden veel tips uitgewisseld en soms zijn er stevige discussies. U kunt er ook nieuwsberichten lezen, gepubliceerd vanuit onze blog voor B&B-eigenaren.

Aanmelden op LinkedIn
Wilt u meepraten en als eerste op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de B&B-branche, meld u dan ook aan bij de LinkedIn-discussiegroep van Bedandbreakfast.eu. U heeft eerst een account op LinkedIn nodig. Zo’n account is heel eenvoudig aan te maken: ga naar www.linkedin.com en vul uw naam, e-mailadres en een wachtwoord in. Nu kunt u lid worden van onze discussiegroep.

Bedandbreakfast.eu op Facebook
Steeds meer mensen worden lid van Facebook. Zo ook Bedandbreakfast.eu: wij hebben een levendige fanpagina op het sociale netwerk. Heeft u een Facebook-profiel, ga dan snel naar www.facebook.com/bedandbreakfasteu en klik op “Like”. U krijgt dan onze laatste berichtjes in uw Facebook-nieuwsoverzicht en kunt zelf berichtjes plaatsen op onze pagina. We horen graag van u!

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment