Promotie & Marketing

Klaar voor het nieuwe boekingsseizoen? Zeven tips

bed & breakfast presentation page

Dit is hét moment om uw bed & breakfast aan te melden op Bedandbreakfast.eu.

Het boekingsseizoen is weer begonnen! In veel gezinnen begint de voorpret: waar gaan we dit jaar naartoe? Dit is hét moment om uw bed & breakfast aan te melden op Bedandbreakfast.eu. Met onze checklist creëert u eenvoudig een onweerstaanbare presentatie voor uw bed & breakfast. 
Checklist presentatiepagina op Bedandbreakfast.eu

  • Sfeervolle foto’s: zorg voor mooie foto’s van uw pand, de tuin, de gastenkamers en niet te vergeten het ontbijt.
  • Actuele prijzen: zijn uw kamerprijzen al aangepast voor 2012? Maak eens een aanbieding met behulp van de nieuwe prijzentabel.
  • Aantrekkelijke tekst: noem de sterkste eigenschappen van uw bed & breakfast direct in de eerste alinea en houd de volledige tekst bondig en helder.
  • Trefwoorden: gebruik in uw tekst belangrijke trefwoorden die typerend zijn voor uw B&B, zoals ‘rolstoelvriendelijk’, ‘privacy’ of ‘zwembad’. Zo wordt uw B&B beter gevonden door zoekmachines als Google.
  • Reviews: vraag uw gasten om het reviewformulier van Bedandbreakfast.eu in te vullen.
  • Vertalingen: zorg voor goede vertalingen van uw teksten.
  • Video’s: een YouTube-filmpje van uw bed & breakfast plaatst u eenvoudig op uw presentatiepagina.

Uw B&B op Bedandbreakfast.eu
Op Bedandbreakfast.eu komt uw accommodatie onder de aandacht van honderdduizenden sitebezoekers per maand. Met een uitgebreide vermelding kunt u een fotoalbum van uw B&B plaatsen, aanbiedingen doen, reviews ontvangen en nog veel meer. U heeft in een paar stappen een gratis basisvermelding of een uitgebreide vermelding voor slechts € 75 (excl. btw) per jaar! Bekijk de mogelijkheden en meld u direct aan >>

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment