Promotie & Marketing

Snelle manier om te scoren in Google: omschrijving met trefwoorden

Online promotie van uw bed and breakfast

Jouw B&B effectief promoten met behulp van trefwoorden

Bedandbreakfast.eu scoort geweldig in Google en in andere zoekmachines: de site is er helemaal op gebouwd om jouw B&B optimaal vindbaar te maken. Je kunt met enkele aanpassingen voor nog betere resultaten zorgen. Het geheim? Trefwoorden!

Waarom komen gasten naar jouw B&B? Vanwege je ruime appartement met keuken? Omdat je vlakbij de Efteling woont? Omdat je accommodatie naast het Pieterpad ligt of een zwembad heeft? De onderstreepte termen zijn trefwoorden. Als je die slim gebruikt, wordt jouw B&B beter gevonden.

Trefwoorden toevoegen
Op Bedandbreakfast.eu is het heel eenvoudig om trefwoorden in te vullen. Ga naar de eigenarenservice en volg deze stappen:

  1. Klik boven in de menubalk op ‘Mijn vermelding’ > ‘Omschrijving’.
  2. Typ in het eerste vak een uitgebreide tekst over je B&B en gebruik hierbij voldoende trefwoorden.
  3. Schrijf in het tweede vak een korte tekst met – opnieuw – je belangrijkste trefwoorden. Dit is de tekst die bezoekers van Bedandbreakfast.eu zien in de lijst met zoekresultaten.
  4. Typ in het onderste vak je trefwoorden achter elkaar, gescheiden door komma’s.

Teksten vertalen
Het is belangrijk dat je vertalingen toevoegt aan je presentatiepagina! Je loopt anders gemakkelijk gasten mis uit bijvoorbeeld Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje. Herhaal gewoon de stappen hierboven en klik op de vlaggetjes naast de invulvelden om tekst in andere talen toe te voegen. Tip: vertaal je teksten met Google Translate en vraag je buitenlandse gasten om deze automatische vertalingen te controleren.

Meer informatie en contact
Aarzel niet om aan de slag te gaan met je presentatiepagina! Je kunt je aanpassingen altijd weer terugdraaien. In onze lijst van veelgestelde vragen vind je veel informatie en handleidingen. Kom je er niet uit of zijn er problemen? Stel je vraag gerust via [email protected], dan helpen we je snel vooruit.

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment