Algemeen

Zorg dat je presentatiepagina klaar is voor 2014

Presentatie in 2014

Het jaar is bijna ten einde: hét moment om je presentatiepagina te actualiseren.

Zorg ervoor dat je presentatiepagina op Bedandbreakfast.eu up-to-date is vóór de jaarwisseling. Kloppen de kamerprijzen nog en heb je voldoende grote foto’s? Een snelle checklist.

Checklist presentatiepagina op Bedandbreakfast.eu

  • Actuele prijzen: zijn je kamerprijzen up-to-date? Plan eventueel een mooie aanbieding voor januari met behulp van de prijzentabel.
  • Sfeervolle foto’s: zorg voor afwisselende foto’s met een minimale breedte van 900 pixels. Je kunt nu foto’s uploaden van je B&B tot 5 MB per stuk, en ook meerdere foto’s tegelijk.
  • Aantrekkelijke tekst: noem de sterkste eigenschappen van je bed & breakfast direct in de eerste alinea en houd de volledige tekst bondig en helder.
  • Trefwoorden: gebruik in je tekst belangrijke trefwoorden die typerend zijn voor je B&B, zoals ‘rolstoelvriendelijk’, ‘privacy’ of ‘zwembad’. Zo wordt je B&B beter gevonden door zoekmachines als Google.
  • Reviews: vraag je gasten om het reviewformulier van Bedandbreakfast.eu in te vullen.
  • Video’s: je kunt gemakkelijk een YouTube video van je bed & breakfast plaatsen op de presentatiepagina.

Uitgebreide vermelding
Een uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.eu is dé manier om je bed & breakfast optimaal te promoten. Met een uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.eu sta je hoger in de lijst en kun je dus rekenen op meer bezoekers. Overige extra’s zijn: een website link, variëren met prijzen, Google Maps en de mogelijkheid om een filmpje toe te voegen. Bovendien kun je de beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.eu koppelen aan andere kalenders met het I-calformaat. Upgraden >> 

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment