Op veler verzoek: annuleringsvoorwaarden

Bed & breakfast annuleringsvoorwaarden

Vervelend: een annulering op het laatste moment…

Maak je het ook weleens mee dat gasten zonder duidelijke reden of vlak van tevoren annuleren? Bedandbreakfast.eu introduceert een optie waarmee je per kamer eenvoudig annuleringsvoorwaarden kunt instellen. Deze worden op je presentatiepagina getoond bij de kamervoorwaarden. 

Annuleringsvoorwaarden instellen 

Stap 1: Ga in de eigenarenservice naar ‘Mijn vermelding’ en klik in het uitklapmenu op ‘Kamers’. Klik bij een kamer op ‘Aanpassen’ om de voorwaarden te wijzigen.

Bed & Breakfast Annulering

Stap 2: Ga naar beneden op de pagina tot je bij het kopje ‘Annuleren’ komt. Zet een vinkje bij één van de drie opties:

  1. Annuleren altijd gratis
  2. Gratis annuleren tot [..] dagen voor de incheckdatum
  3. Gratis annuleren is niet mogelijk.

N.B.  Wanneer je kiest voor optie 2, dan kun je desgewenst opgeven hoeveel procent van het totale verblijf in rekening wordt gebracht indien de gast niet komt opdagen. Voorbeeld:

Bed & Breakfast annuleringsvoorwaarden

Stap 3: Klik onderaan de pagina op ‘Opslaan’.

Tip: wil je dat er in geen geval gratis geannuleerd kan worden maar wil je niet het volle pont rekenen wanneer mensen toch annuleren? Kies dan optie 2, zet de teller op bijvoorbeeld ’60’ dagen en vul een percentage van de totaalprijs in als vergoeding.

Zichtbaarheid voor bezoekers
Je aanbetalingsvoorwaarden worden getoond op je presentatiepagina bij de kamerinformatie. Bezoekers zien de voorwaarden zodra ze bij een kamer klikken op de link ‘Bekijk de kamervoorwaarden’.

B&B annuleringsvoorwaarden

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment