Algemeen

Nieuwe faciliteiten op Bedandbreakfast.eu

Door een recente update in de Eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu, kun je nog beter aangeven wat je accommodatie te bieden heeft. Zorg voor een optimale vermelding door je gegevens op Bedandbreakfast.eu te actualiseren.

Aanvulling op faciliteiten op Bedandbreakfast.eu

Het nauwkeurig invullen van de faciliteiten in je B&B, is een belangrijk onderdeel van je online vermelding. Onlangs zijn er nieuwe faciliteiten toegevoegd aan de Eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu. Controleer daarom of de lijst met faciliteiten voor je B&B nog up-to-date is. Faciliteiten kun je op twee pagina’s terugvinden en bewerken. Op de pagina ‘Faciliteiten en Voorwaarden’ kun je de specificaties voor de gehele B&B aangeven. De specificaties die per kamer kunnen verschillen, kun je invoeren via ‘Kamers’.

Hieronder vind je een selectie van de nieuwe faciliteiten. Voor de volledige lijst van faciliteiten kun je inloggen op Bedandbreakfast.eu.

Faciliteiten en Voorwaarden

  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s
  • Oplaadpunt voor elektrische fiets
  • Alleen hulphonden toegestaan
  • Ontbijt met vegan producten

Faciliteiten en Voorwaarden aanvullen

Kamers

  • TV met streamingdiensten (zoals Netflix)
  • Hot tub / Jacuzzi
  • Kitchenette
  • Houtkachel

Kamerfaciliteiten aanvullen

Hoe zorg je voor een optimale vermelding?

Voor een goede positie in het zoekresultaat én voor het behoud van tevreden gasten, is het belangrijk dat je vermelding compleet en bijgewerkt is. Controleer daarom een aantal keer per jaar alle algemene gegevens in de Eigenarenservice. Zijn de foto’s nog passend, staan alle restricties nog goed ingesteld en kloppen de prijzen nog? Om ervoor te zorgen dat je kalender goed bijgewerkt is én blijft, is het raadzaam om kalendersynchronisaties in te stellen.

We helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het updaten van je vermelding of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Ook interessant:

Deel dit artikel:

About the author

Josjah Thalen

Editor-in-chief at Bedandbreakfast.eu.

Leave a Comment